Home / Dieren / Verse maaltijden van Keurslager van der Horst

Verse maaltijden van Keurslager van der Horst

EERBEEK / DIEREN – Dat Keurslager van der Horst uit Eerbeek en Dieren een ruim assortiment met ambachtelijke producten heeft, is niets nieuws. Dat mag je immers verwachten van een goede slager. Maar dat daar ook dagverse maaltijden bij horen is niet bij iedereen bekend. Zonde eigenlijk, want het is zo makkelijk en vooral lekker dat iedereen het eigenlijk eens zou moeten proberen.

Eten zoals je het zelf ook zou maken, maar dan eigenlijk nóg iets lekkerder. Dat is het motto van Keurslager van der Horst als het gaat om hun maaltijdenservice. Gert-Jan van der Horst: “Wij willen onze klanten gezonde maaltijden aanbieden, zonder onnodige toevoegingen, maar met de lekkerste ingrediënten. En dat houdt in dat we met de seizoenen mee koken.” Het assortiment van de maaltijdenservice wisselt dus regelmatig, want niemand wil het hele jaar alleen maar boerenkool met worst eten.

Van der Horst: “We bereiden dagelijks de lekkerste maaltijden, maar het is niet te doen om die warm af te leveren. Daarom worden de maaltijden bij ons in de keuken al gekoeld en dus koud afgeleverd.” En dat koud aanleveren heeft nog een extra functie, want de maaltijden van Keurslager van der Horst zijn daarom liefst zeven dagen houdbaar in de koelkast. Op die manier is het mogelijk om voor meerdere dagen per week een bestelling door te geven. “Het gemak van kant-en-klaar maaltijden en de kwaliteit en smaak van een verse maaltijd!” aldus Gert-Jan.
“Om niemand te verplichten contact geld in huis te hebben, bezorgen wij altijd met onze mobiele pin bij de hand. Dat is fijn voor onze klanten, maar ook wij rijden niet onnodig met contact geld rond", aldus Van der Horst.

Omdat de vraag naar lekkere maaltijden steeds groter werd, is het gebied waarin Gert-Jan van der Horst bezorgd ook uitgebreid. Mensen uit Eerbeek, Loenen, Klarenbeek, Dieren, Brummen, Ellecom, Spankeren, Laag-Soeren en De Steeg kunnen rekenen op de lekkerste maaltijden. “Wij bezorgen vanaf drie maaltijden per adres en dan één keer per week. Doordat de maaltijden een week houdbaar zijn, is dit voor iedereen handig.” Vertelt Gert-Jan.

Wie kennis wil maken met de maaltijdenservice van Keurslager van der Horst is van harte welkom in de winkels in Eerbeek en Dieren voor informatie over de maaltijden, van de bereidingswijze tot de ingrediënten. Maar ook op de website www.vanderhorst.keurslager.nl is alle informatie te vinden.
 

Lees ook

Muzikaal cabaret bij RhederArt Dieren

DIEREN – Met alweer hun derde show, getiteld Vibrato!, doen Maartje en Kine vrijdag 18 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.