Home / Eerbeek / Papa’s Pizza bezorgt iedere dag verse Italiaanse pizza’s

Papa’s Pizza bezorgt iedere dag verse Italiaanse pizza’s

EERBEEK – Bakker Christo ten Veen uit Eerbeek is sinds enkele weken met een bezorgdienst voor dagverse Italiaanse pizza’s begonnen onder de naam Pappa’s Pizza. Papa’s Pizza bezorgt iedere dag, zeven dagen per week, tussen 17.00 en 20.00 uur Italiaanse pizza’s in Eerbeek, Loenen en Laag-Soeren.

“Papa’s Pizza is vanuit mijn hobby ontstaan. Ik vind het heel erg leuk om pizza’s te maken. Thuis heb ik een steenoven waarmee ik regelmatig experimenteer. Daarnaast wordt het pand waar ik iedere dag mijn brood maak, ’s middags niet meer gebruikt. ‘Hoe kan ik nu meer uit het pand halen?’, dacht ik. Die ruimte is ideaal om pizza’s in te maken. Bovendien heb ik de basisingrediënten voor een goede pizzabodem natuurlijk al in huis. En zo ontstond het idee om Papa’s Pizza op te richten”, vertelt Christo ten Veen.

Ten Veen ging naar Italië om het echte pizza maken eigen te maken. Hij stelde met een Italiaanse pizzamaker het menu samen. Op het menu staan dertien traditionele Italiaanse pizza’s zoals Tonno, Salame, Funghi en Margerita.
De pizza’s worden dagvers gemaakt en Ten Veen gebruikt alleen verse ingrediënten met groenten en vlees van de plaatselijke groenteboer en slager. De pizza’s zijn online te bestellen, via de telefoon of via een speciale App, te vinden in de Playstore. De bestelling kan zowel contant als met de pin aan de deur betaald worden of via Ideal op de website www.papaspizza.nl. – Foto Lotte Bienias.

Tel. 0313 – 655899
www.papaspizza.nl
 

Lees ook

Meisjes B1 Spiker kampioen

EERBEEK – De meiden B1 van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek hebben het kampioenschap binnengesleept. "Begin …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.