Home / Velp / Servicepunt gemeente in Rabobank

Servicepunt gemeente in Rabobank

VELP – Jan Ummenthum, directievoorzitter Rabobank Arnhem en Omstreken en burgemeester Petra van Wingerden openden vrijdag samen het nieuwe kantoor aan de Overtuin 6 in Velp.

Vanaf eind juli heeft Rabobank Arnhem en Omstreken al (opnieuw) haar intrek genomen in het verbouwde kantoor aan De Overtuin 6 in Velp. En vanaf 10 oktober biedt het servicecentrum van de gemeente Rheden ook haar dienstverlening aan vanuit deze locatie. Voorheen was het servicecentrum gevestigd op Den Heuvel 32.
Het totale kantoor van de Rabobank is afgelopen maanden zodanig verbouwd dat beide organisaties gebruik kunnen maken van het pand. Het is een mooi eindresultaat van een gezamenlijk traject. Inwoners van Velp en omgeving kunnen vanaf 10 oktober zowel voor bankzaken als hun gemeentezaken terecht in één kantoor. Beide organisaties zijn blij dat door deze samenwerking het niveau van dienstverlening hoog blijft.

Vanaf maandag 10 oktober gaat de gemeente ’s middags werken op afspraak. Dat betekent dat inwoners 24/7 afspraken kunnen inplannen via www.rheden.nl of telefonisch gedurende de openingstijden via het algemene nummer van de gemeente (026 – 4976911). In de ochtend kunnen inwoners het servicecentrum binnenlopen zonder afspraak.
“Deze publiek private samenwerking is zeker uniek te noemen in onze regio en levert voor beide partijen een win-win situatie op als het gaat om dienstverlening en veiligheid”, aldus een enthousiaste burgemeester Petra van Wingerden. Ook Jan Ummenthum is zeer te spreken over het initiatief: “Rabobank gelooft erin dat je samen sterker staat. Deze samenwerking is daar een mooi voorbeeld van”. – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.