Home / Loenen / Drie gewonden bij ongeval Loenen

Drie gewonden bij ongeval Loenen

LOENEN – Dinsdagmorgen in alle vroegte heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Beekbergerweg in Loenen. Het gebeurde iets na middernacht.
Meerdere ambulances, brandweer en een traumahelikopter rukten uit om eerste hulp te verlenen. Ter plaatse bleek een auto van de weg geraakt te zijn en die was tussen de bomen beland. Er zijn drie inzittenden gewond geraakt bij de aanrijding. De brandweer heeft uiteindelijk één slachtoffer uit de auto moeten bevrijden, het tweede slachtoffer heeft het voertuig zelfstandig verlaten.
De slachtoffers zijn door de ter plaatse gekomen ambulance en het traumateam gecontroleerd. Volgens omstanders zou het gaan om een eenzijdig ongeval. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is onbekend. De drie slachtoffers zijn uiteindelijk met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. – foto: AS Media
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.