Home / Loenen / Veel bezoekers voor nieuw Loenens Gezondheidscentrum

Veel bezoekers voor nieuw Loenens Gezondheidscentrum

LOENEN – Dat het nieuwe Gezondheidscentrum aan de Hoofdweg in Loenen een grote aanwinst is voor het dorp, bleek wel uit het grote aantal bezoekers tijdens de openingsdag. De zorgaanbieders boden een ieder de gelegenheid om een kijkje te nemen in het centrum. Denise Pieterse kreeg veel lof toegezwaaid voor haar initiatief om hiermee te starten.

Willem de Zanger, voorzitter van het Zorgteam Loenen en Dorpsraadbestuurder, kreeg de eervolle taak om het Gezondheidscentrum te openen. Hij noemde het een welkome aanvulling op de zorg in Loenen. Voor een aantal zaken hoeven de inwoners niet meer naar Apeldoorn of Eerbeek. Het scheelt tijd en geld. Een flink aantal disciplines zijn ondergebracht in het centrum, waaronder twee fysiotherapeuten, een osteopaat, een kinder eet-coach, een podoloog en een uitleenpost van Zorgzaam. De Zanger richtte zich tot Denise Pieterse: “Denise, ik heb met ongelooflijk veel respect gekeken hoe je dit op een zeer korte termijn uit de grond hebt gestampt. Je mag je een ware ondernemer noemen waar menigeen een voorbeeld aan kan nemen!” Hij kon het ook bijzonder waarderen dat Zorgzaam in een klein dorp wil investeren met een uitleenpost. In Loenen is men daar erg blij mee.
Over het dorp Loenen zei de Dorpsraadbestuurder: “Loenen vergrijst in een hoog tempo, evenals de omliggende dorpen en de stad Apeldoorn. Er wordt hard gewerkt aan de leefbaarheid van Loenen om voor alle inwoners een zo goed mogelijk perspectief naar de toekomst te verzorgen via het concept ‘Loenen Zonnedorp’. Wij zijn hierover in onderhandeling met de gemeente en hopen eind van dit jaar het af te kunnen ronden met een voorlichtingsavond naar de inwoners waar ieder zich kan uitspreken over de toekomst van ons dorp”. Hij wenste Denise, Eline, Martine, Bianca, Walter en Gertruud veel succes toe in de toekomst en hoopte dat het centrum nog verder uitgebreid mag worden met meerdere activiteiten.
De bezoekers werden verwelkomd met een drankje en konden een wandeling maken door de kamers van het centrum. Zij maakten kennis met de nieuwe zorgaanbieders. Deze werden flink in de bloemetjes gezet.

foto:
Willem de Zanger, voorzitter van Zorgteam Loenen, feliciteert Denise Pieterse met de opening van het centrum – foto: Martien Kobussen

 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.