Home / Dieren / Op zoek naar eerlijke vinder in Dieren

Op zoek naar eerlijke vinder in Dieren

DIEREN – Je portemonnee kwijt zijn en die door een onbekende weer terugkrijgen. Dat overkwam Sita de Visser op zaterdag 24 september. Ze is nu op zoek naar de eerlijke vinder, die ze dolgraag wil bedanken.

Sita: "Die zaterdag heeft een jongen mijn portemonnee bij de kiosk op het station
in Dieren afgegeven, waar ik hem vermoedelijk verloren ben. Ik ontdekte dat ik mijn
portemonnee niet meer had, toen de conducteur de kaartjes kwam controleren in de trein. De meneer van de kiosk heeft mij thuis gebeld om het door te geven. Ik was heel blij toen ik dat hoorde, want al mijn pasjes zaten erin. Er is echter helaas geen naam doorgegeven, wat ik erg jammer vind, want ik wil deze jongen heel graag bedanken. Ik hoop dat hij zich meldt."
De eerlijke vinder kan Sita de Visser bereiken op het nummer: 0313-652204.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.