Home / Beekbergen / Weer zege schakers VDS

Weer zege schakers VDS

BEEKBERGEN – Het 1e team van de schaakclub uit Beekbergen, uitkomend in de hoogste klasse van de Oostelijke Schaakbond (OSBO), doet het goed. Op 8 oktober werd in de eerste thuiswedstrijd gewonnen van het gepromoveerde Rokade uit Lichtenvoorde. De Achterhoekers boden geduchte tegenstand en het was pas de laatste partij die de beslissing bracht. VDS zegevierde met 5-3: 3 overwinningen, 4 remises en 1 nederlaag. Na 2 rondes gaat VDS ongeslagen aan de leiding. Op 5 november is de 3e ronde en dan moet VDS naar Arnhem om tegen ASV5 te spelen, dat momenteel op de 2e plaats staat.
 

www.vriendschapdoorstrijd.nl
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.