Home / Dieren / Autobrand op omleiding Traverse

Autobrand op omleiding Traverse

DIEREN – Op de omleiding in de Burgemeester de Bruinstraat in Dieren, heeft maandagochtend een auto in brand gestaan. De bestuurster kwam met de schrik vrij. Iets na 09.15 uur zag bestuurster rook onder de motorkap vandaan komen. Ze besloot daarop de auto stil te zetten op de weg en de auto uit te gaan.
De voorkant van de auto stond in korte tijd in brand. De politie en een voorbijganger hebben met brandblussers het vuur merendeels weten te blussen. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de brand verder gedoofd. De auto heeft veel schade opgelopen en werd afgevoerd door een bergingsbedrijf. Het verkeer richting Arnhem was op die plek – de omleiding vanwege de bouw van de Traverse – tijdelijk helemaal afgesloten. – foto: Martin Heitink

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.