Home / Eerbeek / IVN Eerbeek komt met mini-natuurcursus

IVN Eerbeek komt met mini-natuurcursus

EERBEEK / BRUMMEN – In oktober start IVN-Eerbeek en omstreken met een mini-cursus Natuur in de omgeving. Deze is bestemd voor mensen die graag meer willen weten over de natuur in de omgeving van de gemeente Brummen. De cursus bestaat uit drie cursusavonden die worden gehouden bij SWB in Brummen.

Elke avond wordt gevolgd door een excursie op de daaropvolgende zaterdagochtend.
De data en de onderwerpen die in de cursus aan bod komen zijn: woensdag 26 oktober: paddenstoelen met excursie op zaterdag 29 oktober; woensdag 2 november: het ontstaan van onze omgeving met een excursie op zaterdag 5 november; woensdag 16 november: het ontstaan van sprengen en beken met de bijbehorende excursie op zaterdag 19 november.

De cursusavonden worden gegeven bij het SWB, Plein 5, Graaf van Limburg Stirumplein 5, Brummen. De aanvangstijd is 20.00 uur. Tijdstip en plaats van de excursies worden tijdens de cursus bekend gemaakt. De kosten voor de hele cursus bedragen € 25,00. Dat is inclusief consumpties en een jaar lidmaatschap van IVN-Eerbeek en omstreken.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden tot 15 oktober. Dat kan d.m.v. e-mail bij Chris Holtslag, (chrisholtslag@ziggo.nl). Als u meer wilt weten kunt u contact op nemen met Chris Holtslag tel: 0313-653113. Ook kunt u meer over de cursus lezen en een flyer downloaden op www.ivn-eerbeek.nl.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.