Home / Brummen / Ludieke opening kinderboekenweek

Ludieke opening kinderboekenweek

BRUMMEN – Op kindcentrum het P@rk, afdeling onderwijs, is woensdag de Kinderboekenweek geopend. Het thema van dit jaar is “voor altijd jong”. Nadat alle leerlingen zich in de gymzaal verzameld hadden kwamen er een opa en drie oma’s binnen voor de bingo. Toen bleek dat dat er helaas niet in zat, werd het lied “Mijn opa, mijn opa” door de opa en oma’s ingezet. Alle leerlingen zongen uit volle borst mee. Toen de ouderen ook nog gingen dansen én er voor iedere groep een boek uitgedeeld werd, was de Kinderboekenweek geopend.
In de gang staat de boekenkast weer vol met nieuw gekochte boeken. Ieder jaar zorgen de ouders van de schoolbibliotheek weer voor een mooie verzameling boeken. De leerlingen mogen iedere week in de schoolbibliotheek een boek uitzoeken om te lezen in de klas. Tegenwoordig zijn er ook verschillende boeken in de Engelse taal te vinden omdat op kindcentrum het P@rk in alle groepen Engels gegeven wordt.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.