Home / Oosterhuizen / Kinderboekenweek in Oosterhuizen

Kinderboekenweek in Oosterhuizen

OOSTERHUIZEN – Op de openbare basisschool in Oosterhuizen is woensdag de Kinderboekenweek geopend. Alle leerkrachten waren verkleed als ‘oma’s en opa’s’ die iets heel moderns deden, zoals sporten en Pokémons vangen.
De komende periode staan kinderboeken, voorlezen én zelf lezen binnen het thema ‘Voor altijd jong’ extra in de belangstelling op de school. Er wordt ook door verschillende mensen voorgelezen in de klassen. Wethouder Sandmann (in zijn portefieulle o.a. duurzaamheid, groen en water) komt voorlezen op de Dag van de Duurzaamheid in de groepen 3 t/m 6 en Maaike Moulijn (Moeder van leerling uit groep 2, Fractie PvdD Apeldoorn en initiatiefnemer Dag van de Duurzaamheid) leest voor in groep 7/8. Groep 1/2 krijgt meester Marvin van Veldhuizen op bezoek om voor te lezen.
Ook worden er weer nieuwe boeken uitgezocht voor de klassenbibliotheken én als afsluiting is er weer de jaarlijkse voorleeswedstrijd om de nieuwe voorleeskampioen van Oosterhuizen te vinden!
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.