Home / Spankeren / Ondernemers DELS richten pijlen op de toekomst

Ondernemers DELS richten pijlen op de toekomst

SPANKEREN – Leden van de Ondernemersvereniging DELS (Dieren, Ellecom, Laag-Soeren en Spankeren) worden uitgedaagd om na te denken over de toekomst van hun bedrijf. Dat gebeurt op donderdag 13 oktober bij Groundlevel straatmeubilair in Spankeren.

Onderzoek heeft aangetoond dat organisaties met een duidelijke toekomstvisie succesvoller zijn dan degenen die er niet over beschikken. Hebben de leden van ondernemersvereniging DELS een duidelijk beeld voor ogen waar zij over drie jaar wensen te staan? Over die vraag gaat het die avond vanaf 20.00 uur.
Het bestuur van DELS heeft Peter de Wild van De Wild Strategie & Business Coaching uitgenodigd om een workshop over dit onderwerp te verzorgen voor haar leden. Tijdens deze interactieve workshop worden de leden uitgedaagd om na te denken over de veranderingen die zich voordoen in de omgeving van het bedrijf. Dit kunnen veranderingen zijn in de maatschappij, in de gemeente, in de branche waarin het bedrijf actief is of veranderingen in de betreffende markt. DELS-ondernemers Frank Willems en Ben Denekamp gunnen de leden een blik in de keuken van hun bedrijf en zullen vertellen hoe het omgaan met de toekomst centraal staat.
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.