Home / Loenen / Loenermark zoekt trainers en begeleiders voor g-voetbal

Loenermark zoekt trainers en begeleiders voor g-voetbal

LOENEN – Met de werkgroep g-voetbal zijn is VV Loenermark begonnen met de voorbereidingen om tot g-voetbal bij de club te komen. "We gaan er van uit dat we in januari 2017 voldoende aanmeldingen hebben om te starten met de trainingen. Voor deze groep zijn wij op zoek naar enthousiaste trainers en begeleiders om deze spelers de mogelijkheid te bieden daadwerkelijk van het spelletje te gaan genieten", aldus Gerrit Blom van de club.

Ze zoeken enthousiaste, geduldige en plezierige voetballiefhebbers met wat voetbalkennis en affiniteit met de doelgroep. Ervaring met deze doelgroep is een pré, maar zeker niet noodzakelijk. Het is belangrijk om de juiste structuur en duidelijkheid te kunnen bieden tijdens de trainingen.

Gerrit Blom: 06-51224565, e-mail: g-voetbal@vvloenermark.nl
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.