Home / Dieren / Maak kennis met Nordic Walking bij AV Gelre

Maak kennis met Nordic Walking bij AV Gelre

DIEREN – Atletiekvereniging Gelre in Dieren houdt op zaterdag 15 oktober een clinic Nordic Walking. In de bossen van de Veluwezoom wordt op ongedwongen wijze kennis gemaakt, met de basistechnieken van deze manier van sportief bewegen voor jong en oud.

De clinic start om 13.30 uur bij de atletiekbaan van AVGelre, aan de Kolonieweg op sportpark Nieuwland in Dieren en duurt circa 1,5 uur. Na afloop is er een verfrissing. De kosten bedragen 5 Euro. Dit bedrag wordt geretourneerd bij aansluitende deelname aan de basiscursus die begint op 29 oktober en zes lessen omvat.
Aanmelden voor de clinic en/of cursus is noodzakelijk. Dit kan via www.avgelre.nl of via een mail naar nordicwalking@avgelre.nl. U kunt voor meer informatie op werkdagen na 20.00 uur bellen met Sjaak de Ligt, 0313 427213.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.