Home / Velp / Culturele eindsprint voor Tuin van Sjef

Culturele eindsprint voor Tuin van Sjef

VELP – De tuin van Sjef is een begrip in Velp en dat moet zo blijven vinden kunstenaars uit de gemeente Rheden. Op vijf zaterdagmiddagen van 17.00 tot 20.00 uur is er theater, muziek, mode, kunst en literatuur in de tuin van Sjef. Er zijn bijdragen van Jan Prins, Gerrit van Middelkoop, Hannie Stolker, Betty van der Linden, Erik van der Donk, Ann Glynn, Bea Swinkels, Hans Assink, Kassiël Gerrits en veel andere vrienden van de overleden kunstenaar Sjef van der Molen. In K13 worden op zondag 13 november kunstwerken geveild. De opbrengst van alle activiteiten is bestemd voor de Stichting de tuin van Sjef.
Op 29 oktober is er theater in de tuin en op 5 november klinkt er muziek. Het weekend van 12 en 13 november is gereserveerd voor beeldende kunst. Op 13 november is er een grote en unieke kunstveiling in K13 met werken van bekende kunstenaars uit de gemeente Rheden. Op 12 november is de kijkdag voor de veiling in de tuin van Sjef. Mode is het onderwerp op 19 november met een catwalk en demonstraties van kunstenaars. Op 26 november draait alles om literatuur en natuur.
De entree op elke zaterdag is 10 euro, inclusief verrassende hapjes en drankjes, diverse optredens, lezingen en korte rondleidingen door de spectaculair verlichte tuin. De opbrengst is bestemd voor de Stichting de tuin van Sjef.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.