Home / Loenen / Kramen te huur voor Kerstmarkt Loenen

Kramen te huur voor Kerstmarkt Loenen

LOENEN – De vakantietijd is nog maar net voorbij of in veel steden en dorpen is men al weer begonnen met de voorbereidingen voor de Kerstmarkt. Zo ook bij dorpscentrum De Brink in Loenen. Het stichtingsbestuur heeft besloten ook dit jaar weer een kerstmarkt te organiseren op zondag 18 december.

De kerstmarktcommissie heeft besloten de duur van de markt in te korten: van 13.00 tot 18.00 uur. Er zijn grootse plannen om de kerstmarkt groter te maken en meer allure te geven. Zo zullen er zowel buiten als binnen in de grote zaal van De Brink veel optredens plaats vinden van diverse zanggroepen en muziekgezelschappen. Ook zal er veel aandacht besteed worden aan de gehele entourage wat in de tijd van kerst past.
De inschrijvingstermijn is opengesteld. Het bestuur verwacht een stormloop van marktdeelnemers die een plaats op de markt willen bemachtigen. Geïnteresseerden kunnen zich laten inschrijven via e-mailadres: kerstmarktloenen@gmail.com
of via telefoonnummer: 055-5051022.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.