Home / Dieren / Benefiet voor It’s Time.nu

Benefiet voor It’s Time.nu

DIEREN – In de grote tennishal van Polysport in Dieren, genoten zo’n 650 toeschouwers zaterdag van het Benefietconcert voor It’s Time.nu. Angela Huhnholz zong daar samen met Ans Meurs het nummer I thank you.

Angela is de weduwe van Randy Huhnholz. Haar echtgenoot overleed in november 2014 op 46-jarige leeftijd aan slokdarmkanker. Ze speelden samen in een band. Muziek was hun lust en leven. Angela bleef dan ook na de dood van Randy actief muziek maken. ‘When words fail, music speaks’, is een uitdrukking die ze van harte onderschrijft. Samen met vrienden en familie richtte ze ook de stichting It’s Time.nu op. Doel is het inzamelen van geld voor onderzoek naar en preventie van slokdarmkanker. Met verschillende acties werd al 20.000 euro opgehaald. En het benefietconcert van zaterdag zal beslist ook een flinke duit in het zakje doen, al moest bij het perse gaan van deze krant de exacte opbrengst nog berekend worden. Het nummer I thank you van Bonnie Raitt dat ze zong, kwam dan ook recht uit het hart. "Ik zong het samen met Ans Meurs en verder hebben we vooral veel koortjes bij andere bands gedaan", blikt ze terug. Voor de muziekliefhebbers was het een mooie muziekavond, met heel veel regionale bands en verrassende gelegenheidsformaties. Klapstuk was de speciaal geformeerde Queen Tributeband, die voor een gedenkwaardige afsluiting zorgde. – foto: Han Uenk
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.