Home / Doesburg / Dirk en Dora van Maurik 25 jaar bij Patrimonium

Dirk en Dora van Maurik 25 jaar bij Patrimonium

DOESBURG – Dirk en Dora van Maurik waren op 9 september precies 25 jaar in dienst als beheerdersechtpaar bij uitvaartverzorging Patrimonium in Doesburg. Dirk en Dora zijn 25 jaar geleden vanuit Wageningen naar Doesburg verhuisd en zijn gaan wonen boven het uitvaartcentrum aan de Meipoortstraat.

Ze hebben in 25 jaar erg veel verschillende families mogen begeleiden in moeilijke tijden. Vooral Dirk is voor veel mensen geen onbekende, omdat hij vaak degene is geweest die de verzorging van de overledenen op zicht heeft genomen. Het eerste contact met Patrimonium is vaak via Dirk van Maurik verlopen. Tijdens het gehele proces rond de uitvaart komt vaker Dirk in beeld bij het regelen van praktische zaken dan zijn echtgenote. Dora heeft haar werk meer op de achtergrond volbracht door het beantwoorden van de telefoon en het verzorgen van de koffietafels in het uitvaartcentrum.
Op vrijdag 7 oktober biedt het bestuur van Uitvaartverzorging Patrimonium Dirk en Dora van Maurik een receptie aan in het uitvaartcentrum aan de Meipoortstraat 74 in Doesburg. Iedereen is van harte welkom het beheerderspaar te feliciteren. Dat kan tussen 16.30 uur en 18.00 uur.

www.patrimoniumdoesburg.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.