Home / Dieren / Minivolleybal AutovanOort Rebelle

Minivolleybal AutovanOort Rebelle

DIEREN – De competitie is weer gestart en de eerste thuiswedstrijden zijn met succes gespeeld door teams van volleybalvereniging AutovanOort/Rebelle. Bij die thuiswedstrijden mag er altijd een speler van 6 tot 12 jaar optreden als ‘mini van de week’. De mini van de week mag bij aanvang van de wedstrijden de eerste bal van de wedstrijd spelen en kan van dichtbij de hele wedstijd volgen tussen de wisselspelers van heren 1 en dames 1 van Rebelle.

Wil jij dat ook? Dan ben je welkom bij de circulatievolleybal afdeling van de vereniging. Circulatievolleybal wordt gespeeld op verschillende moeilijkheidsgradaties en zelfs voor kinderen vanaf 6 jaar is er een simpele variant die leuk en speels beoefend kan worden. De kinderen tot 12 jaar trainen op woensdagmiddag van 16.45 tot 18.00 uur. Om te ontdekken of volleybal voor jou de geschikte sport is mag je de eerste 4 trainingen gratis deelnemen. AutovanOort Rebelle biedt voor kinderen tot 12 jaar op ieder niveau een vorm van circulatievolleybal aan. Voor de kinderen van 6 jaar gaat het vooral om vangen en gooien, en heel veel spel en bewegen en bij ieder niveau gaan we een stapje verder. Kom kijken en zie hoe leuk volleybal is.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.