Home / Eerbeek / Open dag Tandartspraktijk Emanuel te Eerbeek

Open dag Tandartspraktijk Emanuel te Eerbeek

EERBEEK – Tandartspraktijk Emanuel opent zaterdag haar deuren voor belangstellenden. Van 13.00 tot 17.00 uur kun je binnen lopen op de Loenenseweg 67 in Eerbeek en onder het genot van een hapje en een drankje de praktijk bekijken en een praatje maken met Emanuel en zijn team. Emanuel Vermij is een ervaren tandarts, die besloot na veertien jaar voor zichzelf te beginnen. Hij heeft jaren bij een grote praktijk in Amsterdam centrum gewerkt.

Veertig jaar na de verhuizing uit zijn geboorteplaats Loenen is hij weer terug bij zijn roots: de mooie omgeving van de Veluwe. Samen met zijn partner Marielle heeft hij in 2015 zijn droom gerealiseerd en zijn eigen praktijk geopend. Zijn motto: ‘mooie kwaliteit tandheelkunde in een informele sfeer.’
Een goed jaar na de drukbezochte open dag in september 2015, werd het weer tijd. Praktijkmanager Mariëlle vertelt dat er weer steeds meer verzoeken kwamen om kennis te maken met de tandarts. “Mensen horen van vrienden en bekenden over hun nieuwe tandarts en zijn nieuwsgierig geworden. Om aan deze grote vraag te voldoen organiseren we wederom een inloopmiddag.”
Ben je ook geïnteresseerd? Ga vrijblijvend langs en ervaar zelf de sfeer in deze moderne praktijk. Iedere bezoeker krijgt een leuke attentie. – www.tandartsemanuel.nl .
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.