Home / Doesburg / Brand op IJsselstrand

Brand op IJsselstrand

DOESBURG – Donderdag om 20.00 uur werd de brandweer van Doesburg opgeroepen voor een chaletbrand op Camping IJsselstrand. Ter plaatse bleek het gelukkig alleen een heg te zijn die in brand stond. De eigenaar had al het ergste geblust met een tuinslang, zodat het niet naar de chalets zou overslaan. De brandweer heeft het nageblust en gezorgd dat echt alle vuur uit was. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet duidelijk. – foto: Hanny ten Dolle

 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.