Home / Hummelo / Bijeenkomst Motorrijders Actie Groep in Hummelo

Bijeenkomst Motorrijders Actie Groep in Hummelo

HUMMELO – Op zondag 9 oktober organiseert de Motorrijders Actie Groep (MAG) een regiobijeenkomst voor alle motorrijders uit oostelijk Nederland, Gelderland en Twente. Plaats van handeling is het bekende café De Tol aan de Keijenborgseweg 1, de verbindingsweg tussen Zelhem en Hummelo.

Alle motorrijders, wel of geen lid van de MAG, zijn deze middag van harte welkom bij De Tol vanaf 14.00 uur. De MAG werd opgericht in 1988 en is de enige belangenvereniging door en voor motorrijders in Nederland met momenteel tegen de 5.000 leden. De MAG stelt zich ten doel om alle motorrijders in de breedste zin ven het woord te vertegenwoordigen.
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.