Home / Doesburg / Jos Gores biedt ouderwetse service en kwaliteit

Jos Gores biedt ouderwetse service en kwaliteit

DOESBURG – Het is al weer 45 jaar geleden dat Jos Gores aan de slag ging in de herenmodezaak van Frans Jansen in Doesburg. Later nam hij die winkel aan de Meipoorstraat 13 over en dit jaar is ook dat al weer dertig jaar geleden. Samen met echtgenote Marijke zwaait hij daar nog dagelijks met veel plezier de scepter.

De goedlachse Gores en zijn echtgenote hebben een moderne winkel waar mannen alles vinden op het gebied van casual kleding. "Van top tot teen, inclusief schoenen", vertelt Gores.

Jos Gores Menswear is een moderne winkel, mooi hedendaags interieur, moderne mannenkleding en toch zoek je op internet tevergeefs naar een website of webwinkel van Gores. "Wat wij doen kun je niet via internet verkopen", legt Gores uit. "Naast goede kleding bieden wij namelijk service en een goed advies. En daarvoor moet je toch echt in de winkel zijn. Tijdens de openingsuren, maar op afspraak ook op andere momenten. Of aan huis. Er zijn vaste klanten waar ik met kleding naar toe ga en die thuis passen en een keuze maken. Dat mag je inderdaad ouderwetse service noemen, maar ik vind dat normaal."

Jos heeft een Detex mode opleiding gevolgd en zich daarnaast het coupeursvak tot in de puntjes eigen gemaakt. Dit betekent dat alle kleding desgewenst in het eigen atelier perfect op maat wordt gemaakt. Gores: “Deze service vind ik belangrijk en is daarom dus geheel gratis, kleding moet mooi zitten en daar ga ik voor”. Uniek is de persoonlijke service, of het nu gaat om een kostuum of een paar sokken; de klant is koning en kan bovendien rekenen op een heerlijk kopje koffie.

Het uitgebreide assortiment van Gores Men’s Wear – want het draait natuurlijk gewoon om fraaie casual kleding – omvat alles voor de modebewuste man van nu. Of het nu gaat om kostuums, colberts, schoenen, pyjama’s, jeans of overhemden, als de klant het lastig vindt om te kiezen uit het grote aanbod, dan staan Marijke en Jos klaar met het juiste advies.
Vanwege het 30-jarig jubileum ontvangen klanten bij besteding vanaf 50 euro een fraaie paraplu
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.