Home / Dieren / Valpreventieweek 2016: Ouderen langer mobiel

Valpreventieweek 2016: Ouderen langer mobiel

DIEREN – Van 1 tot en met 7 oktober is de jaarlijkse Valpreventieweek. Zorgverleners besteden extra aandacht aan valpreventie door middel van verschillende activiteiten. In Nederland valt namelijk iedere zes minuten een 65-plusser dusdanig dat behandeling op de Spoedeisende Hulpafdeling van een ziekenhuis noodzakelijk is. Het thema van dit jaar is mobiliteit.
Mobiel blijven is voor ouderen erg belangrijk. Het draagt bij aan de kwaliteit van leven en zorgt voor een lager valrisico. Voor de één betekent mobiliteit lekker op pad met de fiets. Maar traplopen of met een rollator een rondje lopen heeft natuurlijk ook alles te maken met mobiliteit.
Fysiotherapie Het Centrum in Dieren biedt senioren tijdens deze week de mogelijkheid zich aan te melden voor een vrijblijvend consult om samen met een inschatting te maken van hun mobiliteit. Wie hier gebruik van wil maken kan zich aanmelden bij het secretariaat, tussen 8.00-12.00 uur, onder vermelding van valpreventieweek, tel: 0313-414866.

www.fysiotherapiehetcentrum.info
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.