Home / Laag-Soeren / Ernstig ongeval bij Laag-Soeren

Ernstig ongeval bij Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Bij een ernstig ongeval op de Kanaalweg ter hoogte van Laag Soeren, is dinsdag rond 15.00 uur een persoon, naar verluidt een oudere dame, op de fiets ernstig gewond geraakt. Bij het oversteken van de Kanaalweg bij de ophaalbrug ging het mis; de fietser werd geschept door een auto die in de richting Dieren reed. Twee ambulances en een traumahelikopter werden naar de plek van ongeval gestuurd, verkeer kwam door het ongeval vast te staan. De fietser is met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar het ongeval. – foto: Martin de Jongh

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.