Home / Laag-Soeren / Ensemble Serenata maakt indruk in Sprengenhus

Ensemble Serenata maakt indruk in Sprengenhus

LAAG-SOEREN – Initiatiefnemers Monique Guijt en Ton Eikelboom spreken van een groot succes. Ensemble Serenata speelde in ‘t Sprengenhus voor een groot publiek, tijdens het eerste concert van een reeks van drie.

Muziekliefhebbers hebben genoten van een bijzonder en gevarieerd programma van Franse componisten, maar ook Engelse (impressionistische) muziek bleek er prachtig bij te passen. "De opkomst was overweldigend, dat stimuleert ons om in de toekomst meer mooie klassieke concerten/ kamermuziek te organiseren", aldus Monique en Ton.
Het volgende concert is op zondag 16 oktober om 15.30 met een optreden van Kandinsky Duo met Tanja Bosman-Trubitcyna (piano) en Marjolein Berkvens ( zang) met als thema ‘onder vrienden’. Meer info: www.sprengenhus.nl of Monique Guijt, tel.: 0313-619750
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.