Home / Hoog-Keppel / Volleyballers Focus uit Hoog-Keppel klaar voor seizoen

Volleyballers Focus uit Hoog-Keppel klaar voor seizoen

HOOG-KEPPEL – Focus is er klaar voor. Alle volleyballers van Focus, van jong tot oud, zijn al weer volop aan het trainen, want de eerste competitiewedstrijden  / toernooien staan in de agenda. Ook dit jaar heeft hoofdtrainer George Martens weer de leiding over Dames 1, waar Tamara Bosman naast twee jeugdspeelsters uit de A aan zijn toegevoegd te weten: Danée van Middelkoop en Eva van Geesbergen.

Dames 1 is te zien in nieuwe trainingsjasjes, gesponsord door hun shirtsponsor Henk Teunissen van Schildersbedrijf Henk Teunissen uit Drempt.

De sponsorcommissie is druk bezig alle teams te voorzien en inmiddels hebben zich spontaan al sponsoren gemeld. Ook hebben Corine Huisintveld en Ellen Smeitink zich weer beziggehouden met een pittige klus: het invullen van scheidsrechters en tellers tijdens de wedstrijden.

Nieuw dit jaar zijn de nieuwe dames uit Doetinchem en omstreken. Zij hebben zich gemeld bij Focus en vormen samen met Focuspeelsters van D4 vorig seizoen het nieuwe Focus D5.
Het talentvolle Meisjes A team gaat naar de seniorencompetitie ervaring opdoen en zijn het Focus Dames 4 team en ook daar gaat hoofdtrainer George samen met Nefer Koenders de training verzorgen. Voor Meisjes B staat Joris Oosterink voor de groep.

Focus is dus klaar voor het nieuwe volleybalseizoen. Komt u ook weer kijken naar spannende en leuke volleybalwedstrijden in de Hessenhal in Hoog-Keppel?
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.