Home / Velp / Dierendag in de aula van de Biesdel

Dierendag in de aula van de Biesdel

VELP – Met een trailer vol dieren op bezoek bij ouderen, dat is wat klas 3d van Groenhorst Velp op 4 oktober heeft gedaan. Samen met hun docent dierverzorging, Remco van der Bolt, bezorgden zij de ouderen in bejaardentehuis De Biesdel, een onvergetelijke ochtend.
Initiatief voor deze actie ligt bij mevrouw Dijkstra van de Biesdel. Zij nodigde Groenhorst Velp, net als de twee jaren hiervoor, samen met de konijnen, cavia’s, de slang, kippen en wat andere kleine dieren uit om de bewoners te bezoeken. Dergelijke aaiprojecten worden door diverse instanties in het hele land gehouden omdat het fantastisch is om te zien hoe de ouderen reageren, opleven en genieten van de warmte en zachtheid van de dieren. En voor leerlingen is het een mooi leermoment.

www.groenhorstvelp.nl
www.innoforte-zorg.nl/de-biesdel.html
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.