Home / Dieren / Voetbalschool Dieren weer begonnen

Voetbalschool Dieren weer begonnen

DIEREN – Onlangs is de voetbalschool van v.v. Dieren weer van start gegaan. 75 Kinderen, verdeeld over de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar, krijgen naast hun reguliere trainingen op zes vrijdagavonden een extra voetbaltraining.

Kinderen van vier tot en met zes jaar, die nog niet lid zijn van v.v. Dieren, maar wel graag voetballen, mogen deze trainingen kosteloos bijwonen. Op deze manier kunnen de kinderen kijken of ze het spelletje voetbal echt leuk vinden en kunnen de ouders vast een beetje kennismaken met de club v.v. Dieren. De trainingen starten op vrijdagavond om 18.30 uur en duren tot ongeveer 19.15 uur.

 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.