Home / Dieren / Kledingbeurs Soroptimisten in gebouw Gelreband

Kledingbeurs Soroptimisten in gebouw Gelreband

DIEREN – Soroptimistenclub Doetinchem – IJsseloever houdt zaterdag 8 oktober de jaarlijkse kledingbeurs in Dieren. Van 10.00 tot 15.00 uur wordt er eigentijdse tweedehands dameskleding verkocht in het gebouw van de Gelreband, evenals schoenen en accessoires.

De opbrengst van de beurs is bestemd voor het goede doel, dit keer is dat No More Week of Shame. Per!od. Dit is een kleinschalig project in Kenia, waarbij wasbaar maandverband wordt gemaakt, zodat meisjes tijdens hun menstruatie naar school kunnen en geen onderwijs hoeven te missen.

In de gedrukte uitgave van deze krant hebben wij overigens per abuis in een bericht ook gemeld dat de beurs in de Drieschaar zou zijn. Daar is die dag ook een beurs, maar die van de Seroptimisten – een wereldwijde service- en belangenorganisatie van en voor vrouwen – is zoals ieder jaar in het gebouw van de Gelreband aan de Imboslaan.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.