Home / Velp / Kinderboekenweek bij Jansen & de Feijter

Kinderboekenweek bij Jansen & de Feijter

VELP –De jaarlijkse Kinderboekenweek van 5 tot en met 15 oktober heeft voor Velp dit jaar een uitmuntend thema: opa’s en oma’s. Bij Jansen & de Feijter worden activiteiten voor alle (klein-)kinderen en (groot-)ouders gehouden.

Kinderen kunnen de hele week een tekening, gedicht, verhaal of lied van hun opa of oma maken en inleveren met het thema: mijn oma / opa is de leukste, liefste, grappigste, stomste, stoutste, hipste, beste, … Inleveren kan tot 15 oktober. De winnaar wint een boekenbon.

Op 5, 7 , 8, 12, 14 of 15 oktober kunnen opa’s en oma’s voorlezen. Geef u snel op. Wat is uw lievelingsboek van vroeger?

Zaterdag 8 oktober is er van 10.00 tot 16.00 uur een feest met Oudhollandse spelletjes van de stoep voor de winkel tot achter in de tuin. Knutselen met grootouders en kleinkinderen (ansichtkaarten maken). Koekje van eigen deeg: koekjes bakken met eigen deeg. Schminken: kinderen worden opa of oma en andersom.

Ook is er een verkiezing van de groenste opa en oma. De quizvragen, verkrijgbaar in de winkel, kunnen tot 15 oktober worden ingeleverd. De finale is op 19 oktober om 16.00 uur in de winkel.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.