Home / Doesburg / Vrouw in scootmobiel geschept

Vrouw in scootmobiel geschept

DOESBURG – Een vrouw op haar scootmobiel is maandagmiddag aangereden door auto met daarachter een caravan. Die auto met caravan werd bestuurd door een Duitse automobilist. Het ongeval gebeurde omstreeks 12.10 uur. De vrouw was aan het oversteken op de rotonde en werd op dat moment geschept door de auto. De scootmobiel is beschadigd geraakt en ook de auto heeft aanzienlijke schade. De auto kon weer op eigen kracht verder rijden. De vrouw op de scootmobiel is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De Duitse automobilist is er zonder letsel vanaf gekomen, wel was deze geschrokken.
De rotonde van de N317 met de N338 is ongeveer een half uur afgesloten geweest. De exacte oorzaak is nog onbekend. – foto: Roland Heitink
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.