Home / Brummen / Week van de scheidsrechters

Week van de scheidsrechters

BRUMMEN / EERBEEK – Van 1 tot 9 oktober vindt de week van de scheidsrechter plaats vanuit het KNKV. KV Mélynas schenkt op zaterdag 1 oktober tijdens de wedstrijd van het eerste team tegen SEV uit Zelhem aandacht hieraan. Om alles goed voor te bereiden vraagt de leiding aan iedereen die wedstrijden fluit voor KV Mélynas een mail te sturen met daarin waarom je voor de vereniging fluit en wat je idee is voor het fluiten in de toekomst. De mail kan naar bleum017@kickmail.nl.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.