Home / Dieren / Nieuwe Plusbus Rheden-Rozendaal

Nieuwe Plusbus Rheden-Rozendaal

DIEREN – Bij autobedrijf Aal-Storteboom in Dieren is de nieuwe rolstoelbus van de Pusbus Rheden-Rozendaal op het definitieve kenteken gezet. Corné van der Poel, directeur van de Peugot-dealer en Herman ten Kaate van de Stichting Vervoer door Vrijwilligers Rheden-Rozendaal stonden daar, in het zonnetje, even bij stil. In ieder geval lang genoeg voor een foto. Voor de Stichting Vervoer door Vrijwilligers Rheden-Rozendaal is dit inmiddels de tweede rolstoelbus die door Autobedrijf Aal-Storteboom geleverd is.

Autobedrijf Aal-Storteboom Dieren is al jaren een bekend gezicht in Dieren en omgeving. Met hun Peugeot- en Citroënservice bieden ze alles wat de veeleisende automobilist nodig heeft. "U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte Citroën’s en Peugeot’s, het onderhoud, APK, schade-afhandeling, etc. Tevens kunt u natuurlijk ook met andere merken auto’s prima bij ons terecht. U bent van harte welkom in onze showroom", aldus Corné van der Poel.

www.aal-storteboom.nl of tel.: 0313 – 415 286
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.