Home / Brummen / Met de Zonnebloem de boot in

Met de Zonnebloem de boot in

BRUMMEN – De regio Veluwezoom van de Zonnebloem, heeft op 15 september weer een leuk daguitje voor haar gasten gehouden: een boottocht. Al vroeg vertrokken twee bussen met in totaal 100 gasten en 17 vrijwilligers vanuit Velp en Eerbeek naar Meppel, alwaar de Jan Plezier aan de kade gereed lag voor inscheping.

Om 10.30 werd het ruime sop gekozen onder de allermooiste weersomstandigheden. Helaas was er ook een moment van weemoed, want de Jan Plezier, die pas twee jaar oud is, is verkocht aan Frankrijk. Voor de gasten dus de laatste keer om van het mooie schip gebruik te kunnen maken. Het diner werd in de salon van het schip geserveerd. De vaarroute was van Meppel over de Beilakker-en Belterwijde, langs vaarten en door sluizen tot Blokzijl. Daar aangekomen legde de boot het zelfde traject in omgekeerde richting af.
De gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem kunnen weer terug kijken op een zeer geslaagd uitje. Wilt U ook iets als vrijwilliger betekenen voor een fysiek beperkte medemens, meldt u dan aan bij de Zonnebloem.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.