Home / Velp / Posbankloop treft het

Posbankloop treft het

VELP / RHEDEN – Hier lopen ze, op de top van de Posbank, nog gebroederlijk samen onder geweldige omstandigheden: Yahala Awal Aman, Gert-Jan Liefers en David Hemstede. Het trio beheerste de wedstrijd van de mannen op de tien Engelse mijlen (16 kilometer en een beetje). Aan de finish op de Rozendaalselaan in Velp was het even later wel anders, toen ze met enige tussenpozen in die bovengenoemde volgorde over de finish kwamen. Het trio voerde een groot peloton wedstrijd- en recreatielopers aan, die in een steeds langzamer tempo de hellingen van de Veluwezoom op liepen. Iedereen in z’n eigen tempo. Wat dat betreft is de wederom zonovergoten Posbankloop de laatste jaren steeds meer een breedtesport-evenement geworden. Maar met de tijd van 53.35 zette de winnaar toch een prima tijd neer. – foto: Han Uenk
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.