Home / Dieren / Grote inzamelingsactie katten- en hondenvoer

Grote inzamelingsactie katten- en hondenvoer

DIEREN – Supermarkt Emté in Dieren houdt op 8 oktober een inzamelingsactie van honden- en kattenvoer voor de zwerfdieren in Roemenië. Deze actie is tot stand gekomen in samenwerking met Roemeense Shelters in nood. Supermarkteigenaar, de heer Beenink, hoopt dat Dieren en omgeving enthousiast zal reageren op dit mooie doel.

Stichting RSN zamelt actief voer in voor de honden en katten in Roemenië. Ze zorgen voor asiel Danyflor, plus de honden en katten die rond dit asiel op straat levenmishandeling en het dumpen van honden en katten is geen unieke verschijning in Roemenië. Stichting RSN probeert zoveel mogelijk te doen voor de opgevangen honden en kattenin het voormalige dodingstation Danyflor, maar kan dit niet alleen. Daarom is een beroep gedaan op de Emté.
Ook is er een statiegeldbus. Hier kan men de bonnetjes in deponeren. En van deze opbrengst wordt ook voer gekocht.

 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.