Home / Velp / DVOV JO17-1 in het nieuw gestoken

DVOV JO17-1 in het nieuw gestoken

VELP – DVOV JO17-1 (B1) heeft voor het seizoen 2016 – 2017 twee nieuwe teamsponsors gevonden en is helemaal in het nieuw gestoken. Een professionele fotoshoot op een zonnige zaterdagmiddag zorgde voor enkele schitterende plaatjes. Het team, onder leiding van hoofdtrainer Armand Rood is het nieuwe seizoen goed begonnen. De twee teamsponsors van de B1 voor dit seizoen zijn TH&P (Gerke de Vries) en Airhunters (Evert Roelevink).

Spelers in het team zijn Luca Brugman, Duncan Pirovano, Senne de Vries, Koen Regtering, Niels Jonkman, Wytze Ang, Evert Roelevink, Timo van den Eijnde, Boas de Bloois, Tom Gerritsen, Max Caesar, Stijn Fröhling, Ybo Hendriksen, Dylan de Bruyn en Bram van Dorp.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.