Home / Rozendaal / Trouwbeleving event in Kasteel Rosendeal

Trouwbeleving event in Kasteel Rosendeal

ROZENDAAL – Het romantische kasteel Kasteel Rosendael, gelegen midden in een groot park, is het perfecte decor voor een trouwbeurs. Dat is ook de reden waarom Trouwbeleving op zaterdag 8 oktober een Trouwbeleving event organiseert. Het prachtige kasteel wordt volledig in stijl aangekleed en laat hiermee zien dat het een perfecte trouwlocatie is voor alle bruidsparen.

Tijdens het event wordt er twee keer een real-life ceremonie georganiseerd zodat toekomstige bruidsparen zelf kunnen ervaren hoe dit verloopt. Naast deze ceremonies is er natuurlijk meer te zien en te beleven. Diverse bedrijven uit de regio zullen deze dag aanwezig zijn om alle bruidsparen te informeren van de laatste trends.
Trouwplannen? Bezoek dan het Trouwbeleving event bij Kasteel Rosendael, Rosendael 1, op zaterdag 8 oktober tussen 11.00 en 16.00 uur. De entree voor deze beurs is gratis en de eerste 100 bruidsparen ontvangen ook een goodiebag vol bruiloftsinspiratie.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.