Home / Brummen / Magazine Visit Brummen-Eerbeek

Magazine Visit Brummen-Eerbeek

BRUMMEN – Het duurde wat langer dan verwacht voordat het klaar was, maar vorige week kregen burgemeester Alex van Hedel en toerisme-wethouder Luuk Tuiten dan toch de eerste exemplaren van het magazine Visit Brummen-Eerbeek overhandigd. Ze ontvingen het handzame en fraai uitgevoerde boekje uit handen van Heidi Touw van de stichting Visit Brummen Eerbeek. In 44 pagina’s in kleur worden niet alleen de dorpen en bezienswaardigheden van de gemeente Brummen getoond en beschreven, maar ook bezienswaardige plekken in de omgeving. "We hebben voor het gemak het Nationaal Park Veluwezoom ook maar ingelijfd", aldus Touw. Maar ook steden als Zutphen, Deventer, Doesburg, Apeldoorn en Bronkhorst komen aan bod.

Het boekje is in een oplage van 30.000 stuks gratis beschikbaar voor bezoekers, inwoners en toeristen. Op 17 plekken zijn info-zuilen te vinden, waar het gratis is af te halen. "Ik pak er meteen een paar mee", zei Van Hedel. "Als ik dan weer eens ergens in het land moet uitleggen wat en waar de gemeente Brummen is, geef ik ze zo’n boekje."– foto: Wencel Maresch
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.