Home / Beekbergen / Sponsors voor BSV Beekbergen

Sponsors voor BSV Beekbergen

BEEKBERGEN – Aan het begin van het volleybalseizoen heeft BSV Beekbergen weer meerdere sponsoren weten te vinden. Voor de Heren 4 is er een nieuwe shirtsponsor en dat De Villa – Lovershotel Beekbergen-Apeldoorn aan de Arnhemseweg 603. Ook kan de club vanaf nu de koffie in een verenigingsgekleurde beker serveren, mogelijk gemaakt door De Gasdokter.nl en de Brandwacht.nl uit Beekbergen. Beide sponsoren worden hartelijk bedankt.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.