Home / Velp / Duurzame Dag van de Ouderen

Duurzame Dag van de Ouderen

VELP – Het kapelletje op het landgoed van Van Hall Larenstein in Velp was vrijdag goed gevuld met ouderen uit de gemeenten Rheden en Rozendaal. Daar werd de Dag van de Ouderen gevierd met een interessant programma. Duurzaamheid stond centraal deze dag. Na een korte introductie werd de nieuwe website van Stichting Stoer onthuld. Stoer is de stichting voor het Vrijwillige Ouderenwerk in Rheden en Rozendaal. Op de website is allerlei informatie voor ouderen en hun omgeving te vinden die voor hen van belang is.
Na de onthulling volgden twee interessante lezingen over het klimaat. Oud-weerman op televisie en meteoroloog Reinier van den Berg was te gast en nam de aanwezigen mee in zijn betoog over de veranderingen in het klimaat en wat dat voor ons allen betekent. Walter Jansen van boekhandel Jansen & de Feijter volgde met een lezing over klimaat in poëzie, literatuur en muziek. Na de lunch werd de nuttige en leuke dag afgesloten met een concert door salonensemble Danzi. – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.