Home / Dieren / Openluchtbuffet voor dieren

Openluchtbuffet voor dieren

DIEREN – Op 4 oktober wordt, wereldwijd, al meer dan 80 jaar dierendag gevierd. Reden voor de Stichting Dieren met Dieren om in het kader van die dag weer het Dierense Dierendagbuffet te organiseren. Dit festival wordt inmiddels voor de 14e keer gehouden en heeft in de loop der jaren een trouwe schare fans opgebouwd. Dit keer vindt het plaats op zaterdag 1 oktober op het Callunaplein.
Tientallen honden, cavia’s, poezen, paarden, konijnen, ratjes en andere dieren kunnen opnieuw hun buikjes rond eten, door aan te schuiven aan het openluchtbuffet. Het diner wordt deze keer zoals gezegd gehouden op 1 oktober, het aftellen voor het diner begint om 16.00 uur. Jong en oud is van harte welkom, ook wie geen dier meeneemt, zaterdag van 15.45 tot 17.00 uur op het plein voor Grand Cafe Theothorne te Dieren. Voor meer informatie: www.dierenmetdieren.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.