Home / Bronckhorst / Lintje bij afscheid raad

Lintje bij afscheid raad

BRONCKHORST / HUMMELO – Tijdens de raadsvergadering van de Bronckhorster gemeenteraad, reikte Marianne Besselink donderdag een Koninklijke onderscheiding uit aan scheidend raadslid Anneke Hacquebard. Het D66 raadslid uit Hummelo ontving het lintje op de dag dat zij afscheid nam als raadslid. Ze werd benoemd als lid in de Orde van Oranje Nassau, onder meer omdat zij sinds 2002 raadslid was – eerst in de gemeente Hummelo en Keppel en na de herindeling in 2005, in Bronckhorst – en zich hiermee als volksvertegenwoordiger enorm heeft ingezet voor de samenleving. Hacquebard nam afscheid van de raad vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Het intensieve raadswerk viel haar ook steeds zwaarder. Coalitiepartij D66 heeft drie zetels in de gemeenteraad. Anneke Hacquebard wordt in dat orgaan opgevolgd door Joke Knake. – foto: Wencel Maresch
 

Lees ook

Bronckhorst is Wandelgemeente van het Jaar

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst is door wandelkrant Te Voet uitgeroepen tot Wandelgemeente van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.