Home / Velp / Zestig jaar getrouwd!

Zestig jaar getrouwd!

VELP – Donderdag vierde het echtpaar Momma-Muntz hun zestigjarig huwelijksjubileum. Burgmeester Petra van Wingerden verraste het echtpaar met een bezoek en overhandigde hen een mooie bos bloemen en een boekje over de zeven dorpen in de gemeente Rheden.

Mevrouw Henriette Muntz is geboren op 29 januari 1934 in Rotterdam en Willem Carel Momma in Amersfoort op 18 oktober 1930. Zij hebben elkaar ontmoet op het eiland Texel in de zomer van 1948. Na hun huwelijksdag op 29 september 1956 woonde het echtpaar in Rotterdam, Hattem, Wassenaar en Velp. Zij kregen drie zonen en zes kleinkinderen. De heer en mevrouw zijn sportief; wandelen en golfen. Bovendien zijn ze fervente sportkijkers op TV, lezen veel en graag en hebben een rijk vriendenleven. De heer Momma is een gepensioneerde dagbladuitgever. Hij was lid van de directie van Uitgeverij Audet, waartoe de Gelderlander behoorde. – Foto Lotte Bienias.

 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.