Home / Brummen / Nieuwe judomat voor pot

Nieuwe judomat voor pot

BRUMMEN – Judoschool Pot geeft judolessen in de gymzaal van het kindcentrum het P@rk in Brummen. Vanaf begin oktober kunnen de leden judoën op een nieuwe judomat. Eigenaar Daniel Pot vertelt: “vaak wordt judoles gegeven in een sportschool op een mat waar ook aerobic of bodypump wordt gegeven. Dit zijn geen echte judomatten. Op al onze locaties liggen echte judomatten. Dit is prettiger en veiliger voor de kinderen.” Met de aankoop van een nieuwe judomat investeert judoschool Pot in de toekomst. Pot vervolgd: “een judomat gaat ongeveer tien jaar mee. Onze oude mat was daarom aan vervanging toe. Ook omdat het ledenaantal blijft groeien, is gekozen voor een nieuwe mat.” Met vestigingen in Gorssel, Steenderen, Dieren, Zutphen en Brummen heeft de judoschool een groot voedingsgebied en kunnen zowel de recreatieve als ook de wedstrijdjudoka’s voor 20 euro onbeperkt op verschillende locaties trainen

www.judoschoolpot.nl
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.