Home / Dieren / 4Noppes toe aan vakantie na stortvloed aan spullen

4Noppes toe aan vakantie na stortvloed aan spullen

DIEREN – Weggeefwinkel 4Noppes in Dieren is tijdelijk wegens omstandigheden gesloten van zaterdag 1 oktober tot en met zaterdag 15 oktober. ‘Excuses voor het ongemak!’, laat Sandra van den Hoek van de winkel weten in een bericht. Reden is dat het de vrijwilligers moeite hebben de stroom aangeboden spullen te verwerken.

‘Niet schrikken hoor, er is niets ernstigs aan de hand. Wij zijn een klein maar zeer hardwerkend en enthousiast team vrijwilligers’, laat 4Noppes weten. ‘De afgelopen tijd hebben wij elke zaterdag een evenement gehad. We hebben ontzettend veel spullen gekregen. We zijn moe! En niet een beetje moe maar echt heel erg moe. En om met enthousiasme en dezelfde inzet door te kunnen gaan, hebben we gewoon even vakantie nodig. ‘

‘Meestal proberen we dit netjes van te voren aan te geven, maar nu hadden we ineens veel te weinig bezetting voor de komende weken. Wij hopen dat onze klanten hier begrip voor hebben en vinden het vervelend als u voor een dichte deur komt. Kom gauw terug zou ik zeggen, dan zijn wij allemaal weer uitgerust en fit en blij.’

Het mag duidelijk zijn: 4Noppes zoekt ook nieuwe vrijwilligers. Aanmelden kan via het e-mailadres: info@4noppes.nl, tel.: 06 – 509 68 456. De winkel is gevestigd en vanaf 15 oktober dus weer open op het adres: Van der Duyn van Maasdamstraat 47 in Dieren.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.