Home / Dieren / ‘NVM Open Huizen Dag, hét moment om je slag te slaan’

‘NVM Open Huizen Dag, hét moment om je slag te slaan’

DIEREN – Een recordlage hypotheekrente, aantrekkelijk geprijsde huizen, een breed aanbod aan woningen en een maximale Loan-to-Value van 102%. Allemaal aantrekkelijke ingrediënten om een (andere) koopwoning te overwegen. De NVM Open Huizen Dag, die dit jaar plaatsvindt op zaterdag 1 oktober, is een goede kans om je breed te oriënteren en nog dit jaar je slag te slaan.

Tijdens de NVM Open Huizen Dag kunnen potentiële kopers zonder afspraak tussen 11.00 en 15.00 uur te koop staande woningen bezichtigen. Aan de laatste NVM Open Huizen Dag, in april van dit jaar, deden zo’n 38.000 huizenbezitters mee. Er werden ongeveer 135.000 bezoeken afgelegd. De NVM Open Huizen Dag blijft daardoor onverminderd populair.

Tijdens de NVM Open Huizen Dag organiseert de NVM in samenwerking met de Persgroep en Somfy een leuke actie voor alle deelnemende huiseigenaren en bezoekers. Met de speciale NVM Open Huizen Dag app, geschikt voor zowel verkoper als bezoeker, wordt deelname aan de Open Huizen Dag nog makkelijker gemaakt.
Wat kunt u doen met de NVM Open Huizen Dag-app? U kunt bijhouden of u interesse heeft in een huis; U vindt er achtergrondinformatie over de NVM Open Huizen Dag; U kunt vier weken gratis een krant naar keuze krijgen en u maakt kans op een Smart Home make-over van Somfy, ter waarde van € 1.500,-. De app is te vinden in in de App Store of in Google Play.

Fabian Grotenhuis, NVM Makelaar en eigenaar van Grotenhuis Makelaardij in Dieren, verwacht dat veel woningzoekers de aankomende NVM Open Huizen Dag zullen aangrijpen om zich op de koopwoningmarkt te oriënteren. “Alle lichten staan op groen", zegt hij. "De hypotheekrente is historisch laag, het aanbod aan koopwoningen is dalend, maar nog steeds ruim en de huizen zijn ondanks het herstel van de woningmarkt nog steeds aantrekkelijk geprijsd. Met de hoge huren, lage rente en aantrekkelijke huizenprijzen is het iedereen en met name voor starters en mensen die momenteel een woning huren interessant om nu een woning te kopen. Kortom, kom in actie en sla je slag tijdens de NVM Open Huizen Dag.”

Het kantoor van de Dierense makelaar is op zaterdag 1 oktober geopend van 10.00 tot 16.00 uur.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.