Home / Brummen / Zonnig Brummen Culinair

Zonnig Brummen Culinair

BRUMMEN – De vierde editie van het Brummen Culinair Open zit er weer op. Bijna 200 tennissers hebben om de prijzen gestreden op het tennispark op de Hazenberg. Desemenzo, Pannenkoekbakkerij De Reuvershoeve Restaurant lounge ’t Kromhout, Restaurant Tante Blanche & Jansen Groente en Fruit, De Bronckhorsthoeve, Café restaurant de Vroolijke Frans, Chiptwister, Restaurant By Chiel, Restaurant Marmaris en Catering Zutphen, stonden garant voor de culinaire hoogstandjes. Banketbakkerij Jolink zorgde elke dag voor een heerlijke traktatie bij de koffie en Bloemisterij Ellen Nijenhuis vrolijkte de boel op met bloemen. Het zeer zonnige weer zorgde tenslotte voor een gezellige sfeer voor alle deelnemers en bezoekers.
De winnaars op de finale dag: HD4 17+: Jeroen Mulder/Han van Sleen, HD5 17+: Anton Berentzen/Ramses Messing, HD6 17+: Michel van den Brink/Gerard Gabriël, HD7 17+: Martin Beuwer/Alberto Wijgman, GD4 17+: Johan Timmer/Nanda Wubben, GD6 17+: Rob Straver/Marlies Ruumpol , GD7 17+: Edo Hendriks/ Petra Bosgoed-Heezen, GD8 17+: Jurgen Waanders/Bea Bunschoten , DD6 17+: Sylvia van den Top-Broekman/Heidi Touw, DD7 17+: C.A. Jolink/Marleen Petrie-Vaalburg , DD8 17+: Angela Goosens/Esther Terlouw.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.