Home / Velp / Kettingbotsing in Velp

Kettingbotsing in Velp

VELP – Op de Zutphensestraatweg in Velp, heeft dinsdag aan begin van de avond een flinke kettingbotsing plaatsgevonden. Eén van de bestuurders raakte hierbij gewond. Het ongeval gebeurde 18.15 uur rond ter hoogte van het tankstation. Eén van de auto’s sloeg links af richting het tankstation en remde daarvoor af. Daarna zijn de twee auto’s daarachter in botsing gekomen, samen met de auto die linksaf wilde slaan. De bestuurder van de middelste auto is na het ongeval voor controle mee naar het ziekenhuis. De andere inzittenden van de auto’s kwamen met de schrik vrij. De drie voertuigen hebben grote schade opgelopen en zijn geborgen door een bergingsbedrijf. – foto: Roland Heitink
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.